Barnkalas med Paw patrol tema! 

Succéfilmerna Paw patrol är en given favorit för många barn. När det är dags för ditt barns födelsedag kan du därför ta inspiration av karaktärerna i Paw patrol för att anordna ett kalas med Paw patrol i fokus! 

Vi går igenom allt du behöver till ditt Paw patrol party med allt ifrån dekorationer, till mat och lekar! 

Vad är ett kalas med Paw patrol tema? 

En fest med Paw patrol är en temafest där du inreder ditt hem med dekorationer, mat och figurer av karaktärerna från barnens favorit Paw patrol. Här kan du exempelvis ha karaktärerna Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble och Skye som fokus för kalaset. De söta hundvalparna och den teknikintresserade pojken Ryder är alla huvudkaraktärer som bör finnas med på ett eller annat sätt på kalaset.  

Här kan du ordna med dekorationer, mat och andra passande tillbehör för att din Paw patrol fest ska bli fulländad! 

Vad för dekorationer kan du köpa in? 

Till ett Paw patrol kalas finns det en hel del olika dekorationer du kan köpa in som är passande för kalaset. Vanliga färger för dekoration är röd, blå och gul. Så här kan du med fördel köpa in papperstallrikar, servetter i motiv av Paw patrol och muggar i samma tema. 

Förutom dekorationer för den mat och dryck som ska bjudas på kalaset kan du även köpa in ballonger, girlanger och andra kalastillbehör i Paw patrol tema, eller färger för att förvandla ditt hem till en scen ur filmerna. Du kan även använda ditt barns Paw patrol leksaker som dekorationer genom att ställa ut dem på bord och i fönster.  

Köp in ballongbågar, ballongbuketter eller enfärgade ballonger i blått, rött och gult och blanda dem och låt dem sväva i taket. Du kan även strö ut Paw patrol konfettimix på bordet där barnen ska sitta och rita söta tassavtryck på golvet som leder fram till bordet. 

Vad vill du bjuda på? 

På ett Paw patrol kalas är det viktigt att barnen som kommer får känna sig som någon av hundvalparna som filmerna bygger på. Därför kan det vara en rolig idé att servera snacks eller tårtan i hundmatskålar och bjuda på mat och snacks som liknar hundmat. Rubbels stenbumlingar kan du exempelvis skapa genom att bjuda på chokladbollar och Chases trafikkoner kan du göra av vattenmelonbitar som du skär i trekanter.   

Tassmuffins – muffins med tassavtryck av frosting eller långa godisremmar som kan användas som tuggben är alla kreativa och roliga lösningar till kalaset. För födelsedagsbarnet är en Paw patrol tårta att föredra. Hittar ni ingen Paw patrol tårta med tryck kan ni dekorera en valfri tårta med Paw patrol ljus eller tårtdekorationer.  

Om du vill bjuda på mat är alternativ som korv med bröd och pizza alltid populärt hos barnen och även här kan du leka med temat och förvandla maten till passande hundmat. 

Aktiviteter och lekar i Paw patrol tema 

Vad vore ett kalas utan passande lekar? För ett Paw patrol kalas kan ni ha lekar utifrån de olika valpkaraktärerna i Paw patrol. Vad sägs om att barnen får hjälpa Rubble att gräva fram hundben som ni gömt i trädgården eller häng med Chase att skjuta med vattenpistoler på måltavlor! Alla utomhusaktiviteter gör att barnen rör på sig samtidigt som de får träna på problemlösning och samarbete. 

Att även ordna en fiskdamm där barnen kan fiska upp tuggben, Kapten Piggvars fiskar eller Skyes favorithundkex är ett perfekt moment under kalasets gång där alla barn får går hem med en passande godispåse.