Bästa kläderna och tillbehören för Dumma Mej – kalaset!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar.

1. Minion Bob – maskeraddräkt för barn2. Kvinnlig Miniondräkt3. Minion Hund Maskeraddräkt
Minion Bob - maskeraddräkt för barnKvinnlig MiniondräktMinion Hund Maskeraddräkt

Dumma mej – kalas med maskerad – Alla är vi nog välkända med de små gula energisprakande figurerna i filmen Dumma Mej. De har därför blivit ett väldigt vanligt val av utstyrsel för både Halloween och temafester runt om i Sverige. De små Minionerna ses ofta frekvent på barnkalas och är ett roligt och underhållande sätt att piffa till klassiska kalas på.

På Kalasplanering hjälper vi dig att anordna det allra bästa Dumma Mej-kalaset. Med rätt tillbehör och investeringar kommer det stundande kalaset att bli årets mest omtalade höjdpunkt. Allt handlar om bra planering och att vara kreativ. Att skapa ett bra kalas, kan göras med små medel och det behöver inte vara alltför kostsamt.

Topp 3 kläder och tillbehör för Dumma Mej – kalaset bäst i test 2021

1. Minion Bob – För barn!

 • Bekväm passform
 • Tre barnstorlekar
 • Komplett set för barn
 • Unisex

Med detta kompletta set Minion Bob, kan ditt barn snabbt bli kalasets mittpunkt. I detta set inkluderas både dräkt, handskar, mössa och glasögonen. Minion Bob kan användas av både flickor och pojkar och säljs i tre olika storlekar, för att du ska kunna göra ett skräddarsytt val.

Dräkten är enkel att ta på och samtliga delar är tillverkad av ett mycket mjukt material, som gör dräkten mycket bekväm att bära. Ett toppenval för Dumma Mej-kalas för barn!

2. Kvinnlig Miniondräkt – Komplett dräkt!

 • 4 olika storlekar
 • Komplett dräkt
 • Skön passform
 • Damstorlekar

Om du letar efter en komplett kvinnlig Miniondräkt, så kommer denna klädsel att vara perfekt. Dess sköna passform, gör att du känner dig bekväm hela kvällen. Detta set består av en blå klänning som har gula ärmar, svarta knästrumpbyxor, svarta handskar och såklart även de karaktäristiska stora glasögonen.

Vid köp kan du välja mellan 4 olika damstorlekar, vilket gör att den har en optimal passform för dig. Perfekt när du inte vill spendera för mycket tid på att leta fram samtliga separata delar. Med denna får du ett komplett set som du kan imponera med!

3. Minion Hund Maskeraddräkt – Alla ska få vara med!

 • 4 olika storlekar
 • Gullig design
 • Passar olika raser
 • Enkel att ta på

Alla ska få vara med på festligheterna och likaså din hund. Minion Hund Maskeraddräkt blir ett roligt inslag till barnkalaset eller festen, där din jycke kan kläs ut till en gullig liten hjälpreda enligt temat. Denna dräkt finns i fyra olika storlekar, för att den ska passa samtliga raser och storlekar på hundar.

För att underlätta av- och påtagning, har den ett väldigt stretchigt tyg som gör att det går på nolltid. Den gulliga designen är dock väldigt lättburen, där glasögonen är monterade på huvudet, för att din hund inte ska känna sig besvärad. Ett annat plus i kanten är också att den är mycket prisvärd.

Bästa dekorerna för ett Dumma Mej-kalas

Men allt handlar inte bara om vilken typ av dräkt du ska köpa, passande tillbehör för kalaset är minst lika viktigt och gör att ingen kan missa vilket typ av tema som gäller. Dumma Mej är väldigt populärt och utbudet av inredningsdetaljer och tillbehör som man kan inhandla växer därför ständigt varje år. Vi kan tydligen inte få nog av de gulliga Minionerna.

Det som är roligt med dekorationer är att det även öppnar en möjlighet för dig att vara kreativ. Köp gul färg och skapa dina egna väggdekorationer eller tillbehör, som gör att du kan spara en rejäl slant. Att skapa det ultimata Dumma Mej-kalaset handlar om att du även gör hushållet personligt och köper tillbehör som du tycker om.

Dekorationer som imponerar

Små detaljer kommer att ta kalaset till nästa nivå. Det finns mängder av fina bordsdekorationer att välja mellan, vilket gör att du kan inhandla det som passar dig och även köpa tillräckligt många set, för att samtliga inbjudna gäster ska få sin egen Minion tallrik och plastmugg.

Resten av hemmet kan du sedan pynta efter budget och förmåga. Varför inte köpa Minion ballonger eller vimpelgirlanger med mönster och bilder från Dumma Mej, att dekorera framdörren och huset med? Så att dina besökare direkt vet vad som gäller.

Enklare kostymer

Har du blivit bjuden på ett Dumma Mej-kalas, men inte riktigt har en budget att spendera på en komplett eller mer kostsam kostym? Oroa dig inte, det finns några mindre investeringar som du kan göra och som ger dig en bra kostym som passar kalasets teman. Ansiktsmasker med karaktärerna från Dumma-Mej ger dig en snabb dräkt, som du sedan kan kombinera med dina gula kläder hemma.

Hur vi valde ut vilka produkter vi skulle inkludera

Att imponera dina gäster med ett kalas som de sent ska glömma är såklart någonting som vi alla eftersträvar. Med ett bra tema och lite kreativitet kommer du långt, men du behöver också investera i dekorer, kläder och tillbehör som verkligen ger liv i det valda temat och som går som en röd tråd genom hela festen.

Efter lanseringen av filmen Dumma Mej är det många som har förälskat sig i de små gula figurerna. Det har därför blivit ett väldig populärt val för kalas, Halloween eller fester. Vi har skapat denna artikel för att hjälpa dig att anordna en fest som ingen sent ska glömma.

När vi valde ut vilka kläder och tillbehör som vi ville inkludera, var det framförallt några saker som vi baserade valet på. Vi ville inkludera någonting för allas budget, samt ge en komplett rekommendation för att du både ska kunna hitta en passande outfit och även dekorera hemmet med passande tillbehör.

Alla produkter vi inkluderar är baserade på just Dumma Mej, men såklart kan du även ge nytt liv i dina gamla tillhörigheter genom att investera i gul färg att renovera dina kläder eller inredning med. Vi hoppas att du med denna artikel har fått lite inspiration om vad du ska tänka på. Välj kläder och tillbehör som faller dig i smaken och sedan är det bara att börja planera ditt Dumma Mej-kalas!

Länkar och referenser

Alla maskeradkläder hos Partykungen