Planera ett L.O.L surprise kalas

L.O.L Surprise är dockorna som har slagit igenom stort bland barnen. Det är inte bara dockorna i sig som fångar barnets intresse utan även de många överraskningar som dockorna kommer med. Just överraskningarna bör man ta fasta på när man planerar sitt L.O.L Surprise kalas, låt kalaset bjuda på överraskningar både för gästerna och för födelsedagsbarnet.

Förberedelser

Inget kalas om inte vännerna deltar så börja med att fixa ett par snygga inbjudningskort och dela ut till alla kompisar. Inbjudningskorten kan göras tillsammans med födelsedagsbarnet i en gemensam pysselstund eller så kan man köpa färdiga. Om man är kreativ kan första överraskningen komma redan med inbjudningskortet som även tydligt visar vilket tema kalaset kommer att ha. I ett dubbelvikt kort kan man ha något som vecklas ut i mitten när man öppnar det, man kan gömma lite glitter eller varför inte spraya inbjudningskortet med en god doft.

En stund innan gästerna kommer är det dags att pynta inför kalaset. Förbered genom att införskaffa dekorationer som går i det valda kalastemat i form av dukar, ballonger, girlanger och engångsartiklar, ingen ska kunna missa att temat för det här kalaset är L.O.L Surprise. De barn som vill kan förstärka kalasets tema ytterligare genom att klä ut sig till sin favoritdocka från LOL Surprise.

Fika och dryck

Låt det dyka upp överraskningar under fikastunden, till exempel när det är dags för tårta! Gör en egen tårta, eller beställ en färdig, med en härlig gömma i mitten. Gömman kan man fylla med Smarties som trillar ut när man skär i den eller varför inte smält choklad eller Nutella, beroende på vad födelsedagsbarnet gillar så klart. Om man inte önskar ha tårta på sitt kalas kan man göra gömmor i cupcakes och dekorera med motiv av L.O.L Surprise.

På fikabordet kan det även finnas Pop rocks i olika smaker vilket är godis som bjuder på poppande överraskningar i munnen. Bjud på svalkande saft till fikat som släcker törsten.

Lekar

Överraska födelsedagsbarnet och kalasdeltagarna genom att låta ett äldre syskon eller vän till familjen klä ut sig till en av dockorna och agera lekledare. Det kommer garanterat att vara uppskattat!

En rolig lek som definitiv medför en överraskning är en piñata. Ge födelsedagsbarnet ett lämpligt verktyg, sätt på en ögonbindel och låt kompisarna vägleda födelsedagsbarnet rätt i sin jakt på piñatan. Det finns färdiga piñata med L.O.L Surprisemotiv att köpa men om man är pysslig kan man göra en själv och bestämma vad den ska innehålla för överraskning.

Några av dockorna kommer med överraskningen av att vara självlysande och detta tar vi fasta på i nästa lek som är dansstopp. Till denna lek behövs det glow sticks som görs till ringar och sätts som armband, halsband och runt fotleden. Sätt på musiken och låt lampan vara tänd. Istället för att stoppa musiken när barnen ska frysa i sin rörelse släcker man nu lampan. Det blir mörkt i rummet och det enda som syns är glow sticks som lyser. På så sätt ser man även tydligt om någon rör sig och är ute ur leken. Fortsätt tills det är en ensam vinnare kvar.

Använd ballonger med LOL Surprise motiv och gör en spännande skattjakt för barnen. Ge den första ledtråden direkt i handen, ledtråden ska sedan ta barnen till den första ballongen. Ballongen måste smällas för att den nya ledtråden som finns inuti ska frigöras. Ha lika många ballonger och ledtrådar som det finns kalasdeltagare så att alla barn känner sig delaktiga. Den slutgiltiga skatten kan sedan bestå av ett varsitt Kinderägg till barnen som innehåller kalasets sista överraskning innan det är dags att avrunda och åka hem.

Partykungen har många tillbehör till ditt L.O.L Surprise party