Pumpadräkt barn – Hitta bästa pumpadräkten för barn! 

Pumpadräkt barn – Att klä ut sig på halloweenfesten är en förutsättning, från de största till de allra minsta. Alla kostymer behöver dock inte vara blodiga och läskiga under den kusliga högtiden. Det går lika bra att klä ut sig till något helt annat såsom en pirat, älva eller varför inte en pumpa? Det kommer garanterat ge dig lika mycket godis i påsen och lika många beundrande blickar på halloweenfesten.  

Med en riktigt söt pumpakostym till ditt barn kommer påsarna krylla utav godis på bus eller godis-natten! Det säljs en hel del pumpadräkter med olika tillbehör på ett flertal olika hemsidor. Är du osäker på vad för modell ditt barn bör ha och vart du kan köpa en dräkt till ett mycket bra pris så hjälper vi dig! 

Varför är just pumpor så starkt förknippade med halloween? 

Längs med vägar, utanför många dörrar ser man karvade pumpor med fina ljus i idag under halloweenhelgen. Pumpor är den mest förknippade dekorationen när det kommer till just halloween, men hur kommer det sig?  

När halloweentraditionen fick fäste i USA i slutet av 1800-talet så började pumpor användas som en dekoration. Den enkla förklaringen är att just vid halloweenperioden i slutet av oktober så skördades det en stor mängd pumpor i landet.  

Efter detta har det blivit en tradition, inte endast i USA, men i resten av världen som firar halloween och många karvar nu en pumpa på halloween varje år som dekoration. Så varför inte spinna på denna idé och klä ut ditt barn i en snygg och söt pumpadräkt? 

Klä ut ditt barn till en pumpa! 

Det finns många olika typer av pumpadräkter som är gjorda i olika material och former. Eftersom en pumpa är rund och orange så förväntar man sig att alla modeller ska se likadana ut, men det finns ett brett urval av dräkter att välja mellan. 

För både stora och små barn 

För de mindre kan en pumpadräkt som du helt enkelt trär över ditt barn vara en god idé så hen kan röra sig fritt och bekvämt under kvällen. Med en fin grön krage och ett orange diadem så blir din lilla definitivt kvällens höjdpunkt. Dräkten passar för barn från 0-2 år. 

Vill du även ta med din nyfödde på kvällens fest så kan du köpa en pumpadräkt bebis i form av en overall med huva. Overallen har det klassiska Jack O Lantern-trycket på magen och huvan är utsmyckad med en grön kvist. 

Förutom dräkter kan du även köpa till olika tillbehör till din pumpakostym. Du kan exempelvis köpa en pumpahatt till dig själv eller ett par randiga eller helfärgade strumpbyxor.

Varför inte köpa en pumpahink som ditt barn kan lägga allt sitt halloweengodis i  efter kvällens festligheter som gör att looken blir fullbordad. Ditt barn kommer göra succé i sin pumpadräkt vare sig det är på bus eller godis-rundan eller på halloweenfesten. 

Det finns även pumpaklänningar med tillhörande hårband som gör ditt barn till den sötaste pumpan på halloweenkalaset. Kjolen har samma design som en söt ballerinakjol med ett extra tyg ovanpå den orange kjolen.

Med både orange och gröna detaljer och ett pumpaansikte på magen har du en komplett utstyrsel för kalaset. 

Slutligen 

En stor fördel med att ge dina barn chansen att klä ut sig till en pumpa är att det är ett mycket prisvärt och säkert alternativ till festen. Det finns dessutom många billiga pumpadräkter för barn som både är snygga och bekväma för ditt barn att bära.  

Självklart finns det även en del dyrare dräkter beroende på kvaliteten och vad för extra tillbehör du får med när du köper dräkten. Gör ditt val efter ditt och ditt barn behov och ni kommer att glänsa på halloweenfesten!